Книги онлайн магазин, телефони, аксесоари, напитки и храни
търсене в

Категории
Книги и игри
Карти и атласи
Часовници и бижута
Парфюми и козметика
Здраве и релакс
Уреди за здравословен живот
Продукти Vivasan,Swanson
Телефони и аксесоари
Детски стоки
Подаръци
Дом и градина
Други


Най-нови
Овлажнител на въздух с ултразвук PUREMATE PM 906Овлажнител на въздух с ултразвук PUREMATE PM 906

цена: 390.00 лв.
Овлажнител на въздух с ултразвук PUREMATE PM 718Овлажнител на въздух с ултразвук PUREMATE PM 718

цена: 198.00 лв.
Влагоуловител Meaco 12L-AHВлагоуловител Meaco 12L-AH

цена: 450.00 405.00 лв.
Масажна подложка CF-2508 с нагряване и различни програми за масаж Масажна подложка CF-2508 с нагряване и различни програми за масаж

цена: 168.00 лв.
Електрическа подложка за автомобил или офис стол CF-2409 с подгряване, охлаждане и масаж Електрическа подложка за автомобил или офис стол CF-2409 с подгряване, охлаждане и масаж

цена: 118.00 лв.
Масажна яка Rexton ST302B с нагряване и 4 точков масажМасажна яка Rexton ST302B с нагряване и 4 точков масаж

цена: 148.00 лв.
Как да пишем страхотни истории!Как да пишем страхотни истории!

цена: 12.00 11.00 лв.
Скритите сили на природатаСкритите сили на природата

цена: 16.00 15.00 лв.
Изкуството да стартираш бизнес 2.0Изкуството да стартираш бизнес 2.0

цена: 20.00 18.00 лв.
Благодатни и лечебни мандалиБлагодатни и лечебни мандали

цена: 24.90 22.90 лв.
Най-нови в Adora.bg

Абонамент за сайта
име и фамилия:

e-mail:

RSS последни промоцииНачалоУсловия за ползване


Условия за ползване


Общи условия за ползване: 

1. Онлайн магазин Adora.bg предоставя на потребителите си следните услуги:

·  Информация за стоките в сайта, разпределени по категории и подкатегории;

·  Продажба и доставка на поръчаните от клиента стоки;

·  Консултации на телефони 02/9361769 и 0887349700 в рамките на работното време:

от 9:30 до 18:30 часа, от понеделник до петък,

   без дните на националните празници

Почивни дни: събота и  неделя

2. Цената на отделните стоки е за 1 брой в лева с включен ДДС, без  разхода за доставка, когато е за сметка на клиента. Adora.bg си запазва правото да променя цените без предизвестие, както и да коригира сгрешени цени или параметри.

Цената на стоката е стойността, която се заплаща за нея. Цена на доставката е стойността, която се заплаща отделно за доставка на поръчката, независимо колко стоки са включени в нея.

3. Условията на поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са по избор на клиента от показаните опции.

4. Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона "добави". Това действие, представляващо волеизявление, обвързва със силата на договор клиента и Adora.bg.

5. При поръчката клиента задължително посочва точен адрес и телефон, необходими за осъществяване на доставката. Допълнителни данни: за фирма - идентификационен номер и номер на регистрация по ДДС или ЕГН за физическото лице, които са необходими за издаване на фактура. Фирма Делта Джи ЕООД е рагистрирана по Закона за защита на личните данни.

6. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва Adora.bg  с изпълнение.

7. Възможностите за плащане и доставка са:

·          с наложен платеж по куриер

·          по банков път (с банков превод)

·          чрез epay

Поръчаната стока се доставя на посочения  от клиента адрес за доставка.

8. При избор на “доставка с наложен платеж”, клиента е длъжен да заплати стоката при получаването й на приносителя.

9. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида и ползвания транспорт за доставка.

10. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес Adora.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

11. Доставката на продукти  в рамките на гр. София до бул. Околовръстен път е безплатна за стойност на поръчката над 30 лева. За доставка на стойност под 30 лева - цената за доставка е 3 лева.  Доставка в рамките на РБългария се изчислява по ценовата листа на "Спиди ЕООД"  или "Еконт Екпрес" в категория доставка на пратка с наложен платеж.

12. Клиент, поръчал стока през електронния магазин Adora.bg и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, след като вече тя му е доставена,  в един от следните случаи:

- при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;
- дoставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на Adora.bg

13. След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира или да иска връщането и възстановяването на платената от него стойност в следните случаи и срокове:

·  в срока предвиден в гаранционната карта, придружаваща стоката, след попълване на формуляра за рекламация.

·  в 14-дневен срок от получаването на стоката, при условие  че подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.

Транспортните разходи по т.13 са за сметка на клиента.

Ако имате въпроси или предложения относно вашата лична информация или гореспоменатите практики, моля, свържете се с нас на customer@adora.bg

Екипът на Adora.bg полага усилия да осигури максимално актуална информация и не носи отговорност за вреди, причинени вследствие на грешки в съдържанието или в достоверността на публикуваните в сайта материали.

15. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация,  да извършват злоумишлени действия, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

16. Adora.bg  не носи отговорност спрямо потребителите на сайта, както и по отношение на трети лица, в случаи на копиране или друг вид неправомерно ползване на чужда търговска марка, запазен знак за произход, информация, картина, звук, образ и др. Всички подобни  принадлежат на съответните им собственици и се използват в сайта единствено с цел реклама и/или продажба на съответния продукт.

 17. За да добавите продукт в кошницата за пазаруване, натиснете бутона "Добави". Можете да поръчате повече от един продукт. Така избраните продукти се добавят във вашата кошница.

18. По всяко време може да проверите какво има във вашата кошница до този момент като кликнете върху бутона "Кошница" в горната дясна част на сайта.

 19. Ако желаете да промените броя на даден продукт в кошницата, напишете съответното количество в полето за брой и натиснете бутона “Преизчисли”. Ако въведете 0 (нула) за количество, съответния продукт се изважда от кошницата.

20. След като вече сте уточнили стоките и количествата, изберете вида на доставка и начин на плащане.

След въвеждането на тези данни и тяхното потвърждение с бутона "Поръчай" системата извежда страница за проверка на вашата поръчка. След като проверите въведените от Вас данни за доставка отново натиснете бутона "Поръчай".

В полето за допълнителна информация  можете да попълните и период от време (няколко часа), в който да ви потърсим за да потвърдите поръчката си, да посочите час за доставка или други Ваши изисквания.
Непотвърдени по телефона поръчки на нови клиенти не се изпращат.

21. Извънгаранционния сервиз и куриерските разходи по него са изцяло за сметка на клиента. 

22. Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се урежда от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

Внимание! Моля внимателно прочетете тези условия преди да използвате Adora.bg. Ако използвате този уеб сайт се счита че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако не приемате тези условия, моля не ползвайте  Adora.bg!

Задълженията на Adora.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат се управляват от съответните споразумения с вносителите, производителите и/или дистрибуторите на представяните продукти. Не поемаме гаранция за точността и целостта на публикуваните материали и имаме право по всяко време и без предупреждание да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Всички материали, информация и други съобщения излъчени или изпратени от този сайт ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. В този сайт е предвидена възможност регистрираните потребители да публикуват мнения относно предлаганите стоки и услуги. Не поемаме отговорност при никакви обстоятелства за верността на публикуваната информация и отговорността и коректността на потребителите публикували мненията. Запазваме си правото да изтриваме мнения с незаконна, обидна, неприлична, порнографска, клеветническа  или друга  информация. Моля, пишете на български език. При проблеми и жалби използвайте връзката с нас.

Съобщение за намалени цени е и поставянето на нова цена, като старата се зачертава. Ако не е посочен срок на намалената цена, тя важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца, когато е при условия по чл. 66, ал. 2 от ЗЗП.

Доставчикът не се ангажира да поддържа на склад посочената в електронния магазин стока.

Онлайн магазин Adora.bg  може да променя тези Условия по всяко време, като актуализира датата на промяна. Препоръчваме ви през извeстен интервал от време да посещавате тази страница, за да преглeждате актуалните условия.

При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от вас стойност на стоката, съгласно чл. 55 ото ЗЗП, считано от датата, на която вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните или други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъотвествие на стоката  доставчика възстановява цялата платена от потребителя сума, включително транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и в ненарушен търговски вид на стоката и на опаковката.

При нарушения на външния вид на стоката, възникнала при траспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Дата на последна актуализация: 16.12.2014


Гаранционна карта
MS Word документ 41.5KB
Извънгаранционен сервиз на GSM
MS Word документ 35.5KB

вход вашата кошница помощ


Последни 5 търсения

God of war
Анди Ратбоун
teglene na skype безплатно
classic
versaceЗакупените артикули, подготвени и изпратени от сайта ще пътуват към Вас с 20% отстъпка от цената за доставка с куриерите на Еконт Експрес. Ако решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка - Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.
Най-продавани

Карта на Европа с пощенски кодове голямаКарта на Европа с пощенски кодове голяма
цена: 144.00 лв.
НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ COLVITA 120 капсули НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН ЗА ПИЕНЕ COLVITA 120 капсули
цена: 197.00 175.00 лв.
Подложка за крака с инфрачервено отоплениеПодложка за крака с инфрачервено отопление
цена: 59.00 лв.
Органичен Германий Ge132 - 60 капсули + бонус 30 капсулиОрганичен Германий Ge132 - 60 капсули + бонус 30 капсули
цена: 114.00 110.00 лв.
Твоето тяло казва - обичай сеТвоето тяло казва - обичай се
цена: 18.00 17.00 лв.
Фокуси за начинаещи и напреднали маговеФокуси за начинаещи и напреднали магове
цена: 0.00 лв.
СБОРНИК РЕЦЕПТИ за заведенията за обществено хранене
СБОРНИК РЕЦЕПТИ за заведенията за обществено хранене
цена: 85.00 78.00 лв.
Обица за пъп стомана TBYS 108 Обица за пъп стомана TBYS 108
цена: 19.00 лв.
Paco Rabanne LADY MILLION MY GOLD EDT 80 mlPaco Rabanne LADY MILLION MY GOLD EDT 80 ml
цена: 109.00 лв.
Хобит: Билбо Бегинс или до там и обратноХобит: Билбо Бегинс или до там и обратно
цена: 17.99 15.00 лв.Новини

НАСТРОЙКА И ОБНОВЯВАНЕ НА САЙТА
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2016 ГОДИНА
През 2019 г. около 95% от всички телефони ще бъдат умни
Честита Баба Марта!
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС  |  Срокове и цени за доставка  |  Начини на плащане, статус на поръчка  |  Гаранция от adora.bg  |  Защита на личните данни  |  Условия за ползване
  |  Прочети повече за ...  |  За размерите на пръстени  |  За парфюмите и тестерите  |  ЗЗП и тълкуване по ЗЗП  |  Помощ  |  Начало  |  
© 2010 - 2017 Адора. Всички права запазени.