Книги онлайн магазин, телефони, аксесоари, напитки и храни
търсене в


НачалоДругиИндивидуална инфрачервена сауна Excel


Индивидуална инфрачервена сауна Excel

Голямо изображение

Индивидуална инфрачервена сауна Excel

Индивидуална инфрачервена сауна Excel

Цена: 369.00 лв.

Наличност: в наличност
бр.


Описание:

Инфрачервените сауни са изградени от излъчватели, които излъчват дълговълнови инфрачервени лъчи. Инфрачервените лъчи проникват на няколко сантиметра под кожата и предизвикват освобождаване на голямо количество топлинна енергия, която се разпределя равномерно в тялото и то започва да се поти обилно, без да се затрудняват функциите на белия дроб и сърцето. Инфрачервената сауна е подходяща за хора с ниско или високо кръвно налягане, сърдечно - съдови заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат и  други. Нежната топлина прониква през кожата в цялото тяло, като генерира незабавно отстраняването на умората и стреса.

Препоръчително време за престой 20-30 минути, без необходимост от излизане за охлаждане.

Инфрачервената сауна стимулира здравословното изпотяване на тялото при което организмът се освобождава от вредните отрови, токсини, метали, от клетките се изхвърля и натрупания холестерол. Едновременно с отделянето на вредните вещества през порите, от кожата се отделят и мъртвите клетки.

Инфрачервената сауна гори калории и помага за отслабване. Нашето тяло изразходва енергия за да произвежда пот (за 1 грам пот се изгарят 0.586  kcal. ), в инфрачервената сауна човек може да отдели пот до 1000 г., което е равносилно на бягане 10-15 км. Докато загубата на вода , може да бъде възвърната, чрез рехидратация, то загубените калории не могат да бъдат възстановени. Това е много ценно за тези които не могат или не искат да правят упражнения, а искат да отслабнат ефективно.

Проникващите инфрачервени лъчи стимулират процеса на липолиза в мастните клетки.
Намалява болката и напрежението в мускулите, тъй като разширявайки порите се въздейства върху микроциркулацията и разширява периферните кръвоносни съдове. Увеличената кръвна циркулация доставя кръв до възпалените мускули, което ускорява естествените възстановителни процеси в тялото.

Инфрачервената сауна също укрепва и кардиоваскуларната система. Докато тялото се охлажда изпарявайки влагата от повърхността други процеси вътре в него също намаляват затоплянето колкото е възможно по-бързо. Сърцето бие по-бързо и по-учестено, изпомпва кръвта по-бързо през разширените кръвоносни съдове, упражнявайки по този начин физиологичните ползи от постоянната работа, давайки ви същите ползи, както и от упражнения с кардио-фитнес.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА.

 
 


Бруто тегло: 0.500 кг.

Дата на последна промяна: 2015-10-08 19:20:01

Категории: Други

Виж мнения от други потребители (0 мнения)

Етикети за Индивидуална инфрачервена сауна Excel

Индивидуална инфрачервена сауна Excel, Инфрачервен колан за отслабване, БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА, Килимче за крака с инфрачервено отопление, Килимче за крака, с инфрачервено отопление, Подложка за крака с инфрачервено отопление, Подложка за крака, инфрачервено отопление, отоплителна подложка, килимче с отопление, затопляне на краката, килим с отопление, топла, подложка за краката,


разпечатай изпрати на приятел добави в любими


Свързани продуктиМнения за Индивидуална инфрачервена сауна Excel
Напиши своето мнение:
име и фамилия:
е-mail:
мнение:
Код за проверка: Въведете кода от картинката тук:
verification image, type it in the box


Сподели във Facebook +добави в любими.ком
Shareвход вашата кошница помощ

Закупените артикули, подготвени и изпратени от сайта ще пътуват към Вас с 20% отстъпка от цената за доставка с куриерите на Еконт Експрес. Ако решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка - Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС  |  Срокове и цени за доставка  |  Начини на плащане, статус на поръчка  |  Гаранция от adora.bg  |  Защита на личните данни  |  Условия за ползване
  |  Прочети повече за ...  |  За размерите на пръстени  |  За парфюмите и тестерите  |  ЗЗП и тълкуване по ЗЗП  |  Помощ  |  Начало  |  
© 2010 - 2017 Адора. Всички права запазени.