Книги онлайн магазин, телефони, аксесоари, напитки и храни
търсене в


НачалоЗдраве и релакс Минерално-витаминни комплексиБифидус комплекс AquaSource 50 капсули


Бифидус комплекс AquaSource 50 капсули

Голямо изображение

Бифидус комплекс AquaSource 50 капсули

Бифидус комплекс AquaSource 50 капсули

Цена: 43.00 лв.

Наличност: в наличност
бр.


Описание:

Бифидус комплекс 50 капсули поддържа добрия баланс на полезните бактерии в чревната флора на човека, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

Нормално червата на възрастните хора съдържат няколко килограма живи бактерии. Силата на имунната система и общото здраве на човек зависи именно от състоянието на червата, които най-често боледуват вследствие на неправилно хранене и отлагане на токсини. Образуващите се в червата токсични материи при разлагането си увреждат целия организъм.

Пробиотиците са особено важни през първите години от живота на човека. Бебетата на естествено хранене страдат по-малко от колики и други храносмилателни смущения. Но чревната флора на бебетата, дори кърмени и здрави, е относително нестабилна. Малки промени в околната среда могат да намалят количеството на благотворните микроорганизми и да се стигне до пренаселване с неприятелски бактерии, с което да се намали резорбцията на хранителните вещества и др. Промени в хранителния режим, ваксинации, обикновени инфекции, дори резки промени във времето причиняват дисбаланс. Антибиотици, кортикостероиди и някои други лекарства силно увреждат микрофлората. Това води до диария, кандидоза и др.

Здравето зависи от състоянието на червата. Те най-често боледуват вследствие на неправилен живот и отлагане на токсини.  Бифидус поддържа добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

Aquasource Bifidus Complex Бифидус се препоръчва при:
-родени със секцио и/или изкуствено хранени деца

-деца с нарушено храносмилане и забавен растеж
-храносмилателни проблеми
-при дисбактериоза след химио и лъчелечение, антибиотици, кортизон и др.,

-за пушачи

-при авитаминоза

-анемия

-при продължителна употреба на хлорирана или флуорирана вода

-внезапен силен или хроничен стрес

Начин на употреба: 2 капсули вечер 2 часа след хранене,  преди сън с чаша минерална или изворна  вода. При деца над 1 година по 1 капсула дневно, при кърмачета по  1/2  - 1/3 капсула  капсула дневно.

Ако провеждате антибиотично лечение, първо приключете приема на лекарства, след което започнете с пробиотици.Размер: 50 броя
Бруто тегло: 0.100 кг.

Дата на последна промяна: 2014-09-23 16:27:54

Категории: Здраве и релакс Минерално-витаминни комплекси

Виж мнения от други потребители (0 мнения)

Етикети за Бифидус комплекс AquaSource 50 капсули

Бифидус комплекс 50 капсули, Бифидус комплекс, 50 капсули, Aquasource Bifidus Complex Бифидус, Aquasource, бифидус, авитаминоза, Aquasource Bifidus Complex Бифидус се препоръчва при:, родени със секцио, изкуствено хранени деца, деца с нарушено храносмилане и забавен растеж, храносмилателни проблеми, при дисбактериоза след химио и лъчелечение, антибиотици, кортизон, за пушачи, при авитаминоза, анемия, при продължителна употреба на хлорирана или флуорирана вода, внезапен силен или хроничен стрес,


разпечатай изпрати на приятел добави в любими


Свързани продуктиМнения за Бифидус комплекс AquaSource 50 капсули
Напиши своето мнение:
име и фамилия:
е-mail:
мнение:
Код за проверка: Въведете кода от картинката тук:
verification image, type it in the box


Сподели във Facebook +добави в любими.ком
Shareвход вашата кошница помощ

Закупените артикули, подготвени и изпратени от сайта ще пътуват към Вас с 20% отстъпка от цената за доставка с куриерите на Еконт Експрес. Ако решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка - Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка по която сте платец.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС  |  Срокове и цени за доставка  |  Начини на плащане, статус на поръчка  |  Гаранция от adora.bg  |  Защита на личните данни  |  Условия за ползване
  |  Прочети повече за ...  |  За размерите на пръстени  |  За парфюмите и тестерите  |  ЗЗП и тълкуване по ЗЗП  |  Помощ  |  Начало  |  
© 2010 - 2017 Адора. Всички права запазени.